KERESKEDŐKNEK

A Játék Bolygó játékboltot családi vállalkozásként alapítottuk. Jelenleg webáruházaink mellett Budapesten a II. kerületben és a III. kerületben találhatóak üzleteink. Saját import és export játékaink kiválasztásakor arra törekedtünk, hogy minőségi termékek kerüljenek a polcokra, melyek fejlesztik a gyerekek képességeit és segítik őket önmaguk és a világ megismerésében, miközben szórakoztató élményt nyújtanak számukra. Filozófiánk, hogy olyan játékokat forgalmazzunk, melyek a szülők és nagyszülők igényeinek is megfelelnek, ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat.
Saját forgalmazású márkáink egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és immár Romániában is elérhetőek.
Amennyiben szeretne viszonteladónkká válni:
1. Kérjük, hogy regisztráljon oldalunkon cégként, a regisztráció gombra kattintva. 
2. Az info@planetajucarii.ro címre küldjön egy emailt viszonteladói igényéről. 
3. Regisztrációját 1 napon belül aktiváljuk, melyről válasz üzenetben értesítjük.

 

Kérdései esetén vegye fel a kapcsolatot közvetlenül sales-es kollégánkkal, aki mindenben segítségére lesz:

Kálnai Balázs | +36 30 163 2195 | kalnai.balazs@jatekbolygo.hu


Márkáink:

JaBaDaBaDo egy svéd cég, mely fajátékokat, óvodai és gyerekszoba bútorokat, dekorációkat gyárt. A skandináv dizájnt ötvözik egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Olyan kiváló minőségű és szórakoztató termékeket terveznek, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját boldogságot hozva ezzel varázslatos világukba.

 

Az Avenir Kids olyan izgalmas kreatív és fejlesztő játékokat gyárt, melyek minden gyereket elvarázsolnak. Minőségi alapanyagok, tartalmas játékélmény és megfizethető ár kombinációja kedves illusztrációkkal fűszerezve, mely egyaránt szól a kislányoknak és a kisfiúknak! Bársony színezők, 3 az 1-ben kréták, varrható plüssök, pixel képek, fonalkép készítők, karckép technika és sok-sok érdekes és izgalmas játék!

 

A dán Magni márka kiváló fajátékokkal és széles termékpalettával gondoskodik a kicsik játékos fejlesztéséről. A márka fő védjegye a termékek minősége, melyre nagy hangsúlyt fektet a Magni csapata, akik a koncepció kidolgozásától kezdve, a gyártáson, a marketingen és az értékesítésen át minden folyamatban aktívan részt vesznek. Céljuk, hogy kínálatukban olyan minőségi termékek kapjanak helyet, melyek megfelelnek, illetve meghaladják az összes biztonsági és tartóssági előírást.

 

Az 1994-ben alapított CreaLign’ specialitása a kisgyermekeknek készült ujjfestők, mese-nyomda készletek valamint a csodálatos mozaikkép készítők. A nagyobb gyermekek egy különleges festési stílust, a pontfestés művészetét sajátíthatják el a francia gyártó termékeivel, illetve 3D modelleket készíthetnek. A fiúk versenyautókat, kamionokat és repülőket építhetnek színezhető kartonpapírból. Mindehhez minőségi eszközöket és anyagot biztosít a gyártó.

 

Bemutatótermünk

paypal